Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe oogst Elefant-sinaasappelen bij Willem Dijk AGF

Sint en Piet-promotiepakket van Elefant voor de speciaalzaak

Maandag 7 november aanstaande ontvangt Willem Dijk AGF de eerste auto’s Elefant-sinaasappelen. "We starten een weekje later dan 2021, maar de kwaliteit is beter dan verwacht. La paciencia es una virtud, ofwel geduld is een schone zaak, zo meldt aflader Daniel Aguado vanuit Picassent (Valencia).

"Wel zullen we zeker in het begin wat minder dikke maten hebben dit seizoen, maar daarentegen zullen we ook dit seizoen ons uiterste best doen er een topseizoen van te maken. We gaan wederom voor kwaliteit en niet voor kwantiteit zoals onze klanten gewend zijn van Elefant", aldus Ronnie Moorman van Willem Dijk AGF.

Voor de speciaalzaak heeft Willem Dijk AGF een leuke start van het seizoen bedacht. Het bedrijf ondersteunt de speciaalzaak met een promotiepakket in het thema Sint en Piet met onder andere kleurplaten, aankondigingsposter en cadeaus voor de prijswinnaars. Het pakket is bij de verkopers te bestellen.

"Verder ontvangen we maandag aanstaande ook de eerste Navelina van Filosofo, ook een label exclusief verkrijgbaar bij Willem Dijk AGF."

Voor meer informatie:
Ronnie Moorman
Willem Dijk AGF
De Ossenboer 2
7547 RJ Enschede
+31 (0)53 486 47 50
Ronnie@willemdijk.nl      
www.willemdijk.nl       

Publicatiedatum: