Caroline Bekkering zal per 1 januari 2023 starten als directeur Fedecom. Ze is nu nog werkzaam als Manager Werkgeverszaken bij BOVAG en is daar verantwoordelijk voor het sociaal economisch beleid en geeft leiding aan specialisten op het vlak van werkgeverszaken en ledenadvies. "Zij is goed thuis in lastige lobby-trajecten en onderhandelingen; daarnaast heeft zij veel ervaring in opleidingszaken in de automotive sector en in arbeidsmarkt-aangelegenheden", aldus Fedecom in een persbericht.

Foto rechts: Caroline Bekkering

Menko Boersma, voorzitter van Fedecom, is zeer ingenomen met de benoeming van Caroline Bekkering. "Fedecom is onderweg naar een nieuwe toekomst; de branche van leveranciers van machines voor agro, groen en bedrijfslogistiek is enorm in beweging en de techniek verandert razendsnel. We zullen nog meer aandacht moeten schenken aan klimaatmaatregelen, emissies en de toepassing van nieuwe technieken en tegelijk aandacht besteden aan het vraagstuk van voldoende beschikbaar vakbekwaam talent. Daarbij is samenwerking in partnership met verwante organisaties en instellingen absoluut noodzakelijk."

Caroline: "Fedecom heeft een plek opgebouwd in het belangennetwerk en is een sterke vereniging van fabrikanten, importeurs en dealerbedrijven. De branche biedt juist  oplossingen binnen maatschappelijke vraagstukken zoals klimaat, stikstof, energietransitie en arbeidsmarkt. Dit vereist dat Fedecom als volwaardig gesprekspartner aan de juiste tafels zit en dit ten gunste van de leden weet te keren op het gebied van regelgeving, financiĆ«le ondersteuning en talent. Leden moeten zich goed vertegenwoordigd voelen en ervan op aan kunnen dat Fedecom ontzorging biedt. Kortom, ik werk graag mee om de vereniging verder uit te bouwen tot een club waar je bij wilt horen."

Caroline Bekkering volgt per 1 januari 2023 de huidige directeur Gerard Heerink op, die vanaf de vorming van Fedecom in 2013 leiding heeft gegeven aan diverse uitdagende initiatieven en nu met pensioen gaat.

Voor meer informatie:
Fedecom
www.fedecom.nl