Max van Ooijen versterkt verkoopteam Tolpoort Vegetables

Max van Ooijen is onlangs gestart als verkoper bij Tolpoort Vegetables. "Tolpoort Vegetables is een nieuwe en compacte organisatie met korte lijnen tussen teler en klant. Ik kijk ernaar uit om mee te mogen bouwen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf, waarin ik mijn ervaring goed kan toepassen. In mijn eerste weken ervaar ik dat we als centrale spil tussen teelt en klant zeer snel kunnen schakelen. Dat spreekt mij zeer aan. Verder merk ik dat onze klanten erg positief zijn over de kwaliteit van onze private labels WestFresh (bloemkool) en Deli-chic (witlof)", aldus Max van Ooijen.  

Gian Russchen vervolgt: "Tolpoort Vegetables heeft haar plek op de markt in korte tijd zowel in Nederland als daarbuiten goed gevonden. Het verkoopteam heeft inmiddels een mooi netwerk opgebouwd. Als relatief nieuw bedrijf zetten we ons maximaal in om het gestelde vertrouwen vanuit de klanten en de aangesloten telers iedere dag opnieuw waar te maken. Een prachtige uitdaging die we aangaan met een jong team en een nieuw ERP-systeem. Max is een echte teamspeler die zijn draai snel heeft gevonden. Ik ben ervan overtuigd dat zijn kennis en ervaring ons gaan helpen bij de verdere professionalisering van Tolpoort Vegetables."

Voor meer informatie:
Max van Ooijen
Tolpoort Vegetables
0228-565780
www.tolpoortvegetables.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.