Club Brugge lanceert groentenbox 'door boeren voor boeren'

'Boeren' is een eerlijk beroep, maar ook een hard beroep. Maar als boeren elkaar nodig hebben, dan helpen we elkaar. Daarom lanceert Club Brugge nu 'Boeren voor Boeren', zo meldt de voetbalclub. Een groentebox, geteeld door lokale boeren, voor boeren. Gezonde voeding voor haar fans en een eerlijk verkoopkanaal voor de lokale boeren.

"Vanaf vandaag kan elke fan zo’n groentebox van €15 bestellen op boerenvoorboeren.be. Afhalen? Dat doe je na een thuismatch in onze boerencontainer op de Noordparking. Het eerste afhaalmoment is wel pas voorzien op woensdagavond 19 oktober na Club - STVV, al zal de boerencontainer morgenavond tegen Westerlo al open zijn voor lekkere warme soep en extra info. Op zaterdagochtend 5 november is er ook een afhaalmoment voorzien op een niet-matchdag."

De groentebox bevat seizoensgebonden groenten die werden geselecteerd door partner Fast & Fresh en geteeld door West-Vlaamse boeren. De box dient minimum 24 uur op voorhand besteld te worden en kan niet meegenomen worden in het stadion.

Bron: Club Brugge

 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.