Compass Group breidt portfolio uit met Maison van den Boer

Compass Group, gespecialiseerd in catering, kondigt vandaag aan de definitieve overeenkomst te hebben gesloten voor de overname van Maison van den Boer, een Nederlandse cateraar in het SportLeisure & Event segment. "Deze overname versterkt de positie van Compass Group als één van de grootste cateraars in Nederland", aldus het bedrijf.

Compass Group Nederland blijft verder bouwen aan de diversificatie van haar foodserviceactiviteiten. Met het toevoegen van Maison van den Boer versnelt het bedrijf haar strategische groeiplan: "Compass Group vergroot haar aanbod in de event catering. Overigens werd eerder dit jaar in België ook het  cateringhuis J&M overgenomen, waarmee de marktpositie in event catering in België en Nederland verder wordt versterkt."

"De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest de overname compleet te maken," aldus Kef van Helbergen, Managing Director Benelux bij Compass Group. "We zijn erg trots dat Maison van den Boer vanaf vandaag officieel onderdeel is van Compass Group en wij zijn blij dat we hun kennis, ervaring en kwaliteit kunnen verwelkomen binnen ons bedrijf. Samen staan we nog sterker tegenover de uitdagingen van de toekomst."

"Verschillende trends dagen de sector uit en er zullen nieuwe markten worden geopend." vult Sandra van den Boer aan. "Als familiebedrijf is er onderzocht hoe deze kansen passen bij het gedachtegoed van Maison van den Boer en hoe dit opties creëert voor de lange termijn. Dit heeft geleid tot het samengaan met Compass Group."

De komende maanden zullen in het teken staan van de verdere integratie van de merken in het Compass Group portfolio en haar positionering op de markt, waarbij de eigenheid en unieke aanpak van onze event cateraars gewaarborgd zal worden. 

Voor meer informatie:
Compass Group
Laarderhoogtweg 11
1101 DZ Amsterdam
Tel.: +31 (0)20 5643 700
info@compass-group.nl 
www.compass-group.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.