Nieuwe kant-en-klare producten van Huercasa

In een stand van meer dan 60 vierkante meter in hal 5 van Fruit Attraction presenteert het Spaanse Huercasa volgende week zijn assortiment gestoomde en vacuüm verpakte groenteproducten. 

Het bedrijf laat weten dat het zijn service zal blijven garanderen in deze tijden waarin "de oorlog in Oekraïne, de droogte en de permanente stijging van de prijzen van energie en grondstoffen de agrovoedingssector aanzienlijk onder druk zetten."

Het bedrijf zal op de beurs zowel zijn klassiekers, waaronder suikermaïs en gestoomde rode bieten, als zijn nieuwste producten tonen.

Nieuwe producten
De nieuwe groenteproducten zijn gegrilde suikermaïs, gehalveerde zoete aardappelen, gemarineerde bietjes voor slaatjes en gekookte aardappelen met schil. Gemeenschappelijk kenmerk is de eenvoudige en snelle bereiding. 


Gestoomde en gehalveerde zoete aardappelen

Net als de rest van het Huercasa-assortiment bevatten de nieuwe producten geen conserveringsmiddelen en zijn het zeer natuurlijke producten. De groenten zijn gestoomd, net zoals de consument die thuis zou bereiden. Ze worden aangeboden in een vacuümverpakking om ze langer te kunnen bewaren. 


Gegrilde maïs 

Foodservice
Ook het assortiment voor de foodservice zal een belangrijke rol spelen op de beurs. "We bieden kwaliteit en gebruiksgemak, toegepast op de specifieke behoeften van restaurants en grootkeukens, in aangepaste formaten en verpakkingen", geeft het bedrijf aan. 

Voor meer informatie:
Huercasa 
Tel: +34 921 160 006
info@huercasa.com
www.huercasa.com/en 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.