Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Arno Koot - The Greenery

Met grote verslagenheid laat The Greenery weten dat zaterdag 27 augustus jl. haar zeer gewaardeerde collega Arno Koot bij een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. "Hij is 62 jaar geworden. Onze gedachten gaan uit naar zijn partner, kinderen, familie en vrienden."

Arno was ruim 42 jaar werkzaam bij The Greenery en was de laatste 20 jaar als Manager Verpakkingsmaterialen actief op het gebied van Fust & Verpakkingen.

Edwin Poldervaart: “Arno was een gedreven en sociale collega die met zijn visie op het gebied van verpakkingen voor The Greenery, haar telers, klanten, maar ook de gehele sector een belangrijke rol heeft gespeeld. Maar bovenal was het een heel fijn mens. Zijn gemis zal groot zijn.”

Steven Martina: “We verliezen in Arno een zeer betrokken, loyale collega die altijd voor iedereen klaar stond met zowel persoonlijke interesse als technische kunde.”

"Wij wensen iedereen, in het bijzonder zijn partner, kinderen, familie, vrienden en directe collega’s, veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies."

Publicatiedatum: