Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burger King India lanceert 's werelds allereerste 100% Veg, No Onion, No Garlic restaurant

Burger King India heeft de lancering aangekondigd van zijn eerste 100% Veg, No Onion, No Garlic restaurant in Katra, in de deelstaat Jammu en Kasjmir. In Katra zal Burger King puur veganistisch voedsel serveren zonder uien en knoflook, in lijn met de verwachtingen van de toegewijden.

Katra is bekend om zijn Mata Vaishno Devi tempel, een van de belangrijkste plaatsen van aanbidding in Noord-India. Het vinden van een veilig en hygiënisch restaurant dat 100% veganistisch voedsel serveert zonder uien en knoflook is een uitdaging voor veel toegewijden. Om aan deze specifieke behoefte te voldoen, heeft Burger King India speciaal een 100% veganistisch menu ontwikkeld, zonder uien en knoflook.

Het 100% veganistische menu omvat gerechten zoals Crispy Veg burger, Veg Volcano, Indie Masala Whopper, BK Café koffie en andere dranken. Het menu is vanaf het begin opgebouwd, zonder uien en knoflook op alle ingrediëntniveaus om ervoor te zorgen dat de gasten voedsel krijgen dat qua smaak aan hun verwachtingen voldoet.

Bron: passionateinmarketing.com

Publicatiedatum: