Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Avocadobier in de VS gelanceerd

Een Mexicaans bierbedrijf heeft hun bedrijf en productlijn in de Verenigde Staten kunnen lanceren dankzij een programma in Laredo, dat het bedrijf in staat stelde hun eerste demonstratie van het product in de Gateway City te maken.

AvoBeer, een Mexicaans bedrijf dat zijn eerste introductie in de Verenigde Staten in Laredo (Texas) heeft gemaakt, maakte vorige week deel uit van een evenement in MileOne om hun drie bierproducten te demonstreren en de eigenaren een gelegenheid te bieden om te netwerken met mensen uit Laredo en potentiƫle distributeurs van buiten de stad.

De lancering van het nieuwe bedrijf in de VS was een belangrijke primeur voor MileOne, dat de kloof wil overbruggen om meer Mexicaanse bedrijven naar de VS te brengen om hun producten te helpen verkopen en tegelijk banen en andere economische kansen te creƫren in Laredo en in de VS.

Bron: lmtonline.com

Publicatiedatum: