Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kroatische tomaten krijgen nieuw "bewezen kwaliteit"-etiket

Binnenkort zullen Kroatische tomaten op de markt komen met een gloednieuw "bewezen kwaliteit"-etiket, net als dat de afgelopen jaren voor andere producten is gebeurd. Nadat het ministerie van Landbouw het besluit inzake de erkenning van het label "bewezen kwaliteit" voor groenten had goedgekeurd, werd het verzoek om erkenning van hetzelfde label ingediend door de Vereniging van Kroatische groentetelers.

De eerste telers die met succes de procedure hebben afgerond om de conformiteit van de tomatenteelt met het label "bewezen kwaliteit" voor groenten te bevestigen, zijn Belje plus d.o.o. en Fructus glasshouses d.o.o. en binnenkort zullen Kroatische tomaten met dit label op de markt kunnen worden gekocht.

Groentetelers die het label "proven quality" (Kroatiƫ/dokazana kvaliteta - Hrvatska) gebruiken, moeten garanderen dat deze groenten een teeltproces ondergaan volgens zeer nauwkeurig in het productdossier omschreven criteria.

Bron: total-croatia-news.com

Publicatiedatum: