Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lucien de Wit, LuBaFresh:

"Italiaans druivenseizoen gestart na moeilijk India-seizoen"

Tholen - Bij LuBa Fresh is het Italiaanse druivenseizoen gestart. "Vorige week hebben we al de eerste kleine zending binnengekregen, vanmorgen weer een groter volume", vertelt Lucien de Wit. Het aanbod bestaat momenteel uit Victoria en Black Magic-druiven vanuit de plastic tunnelkassen in Sicilië. 

"Zowel de maat als de kwaliteit ziet er zeer goed uit. Ook is het brixgehalte, zeker voor de tijd van het jaar, goed. De start van het Italië-seizoen is circa tien dagen later dan vorig jaar", vertelt de importeur. Inmiddels zijn ook de eerste Egypte-druiven alweer onderweg. Deze worden begin volgende week verwacht bij Luba Fresh.

"Inmiddels is het Indiase druivenseizoen bijna ten einde. Hiervan krijgen we de laatste vandaag binnen na een moeilijk seizoen. Gelukkig hadden we vaste programma’s zodat we nagenoeg niet gebruik hebben hoeven te maken van de vrije markt. Deze vrije markt was van april tot half mei niet goed en de hoge kostprijs was zelfs niet of nauwelijks te halen."

Voor meer informatie:
Luciën de Wit
LuBa Fresh
+31 (0)77 777 7715
Mob: 06-41273443
L.deWit@LuBaFresh.com    
www.LuBaFresh.com