Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KFC Singapore stopt met verkoop van Franse frietjes en biedt nu wedges aan

Afgelopen donderdag zei KFC Singapore dat het voorlopig geen Franse frietjes aanbiedt, maar verzekerde klanten dat het product snel weer op de kaart zal staan. In plaats daarvan biedt de fastfoodketen wedges, kaaswedges en golden cheddar wedges aan op het menu in Singapore.

In een bericht op haar Facebook-pagina deelde KFC een afbeelding met de tekst: "Franse frietjes zijn op vakantie om zichzelf te 'vinden'" en dat haar wedges "Franse frietjes zullen vervangen".

De post van KFC komt meer dan twee maanden nadat het had aangekondigd dat "beperkte Franse frietjes" beschikbaar waren als gevolg van een wereldwijde leveringsonderbreking. Het bedrijf zei toen dat alle maaltijdbundels met Franse frietjes tijdelijk zouden worden vervangen door wafelhasj en dat "omruilacties" met Franse frietjes en kaasfrietjes tijdens die periode niet mogelijk waren.

Bron: nz.news.yahoo.com

Publicatiedatum: