"Met onze TempU08 wegwerplogger kunnen temperatuurveranderingen in de koelketen beter worden opgevolgd"

Het is vooral voor groenten- en fruittelers en voor im- en exportbedrijven van belang dat hun producten in de opslag- en logistieke keten goed kunnen worden gecontroleerd op temperatuur en vochtigheidsgraad. Dit geldt vooral in het licht van de epidemie, de stijgende vervoerskosten, het tekort aan containers, vertragingen en andere logistieke verstoringen op de mondiale im- en exportmarkt en de uitdaging om de kwaliteit van de producten te waarborgen.

Shenzhen Tianyuan Digital Technology (Tianyuan Digital) is een professionele fabrikant van temperatuurloggers. Het bedrijf heeft onlangs zijn nieuwste TempU08 wegwerp USB temperatuur- en vochtigheidsrecorder op de markt gebracht. De directeur van het bedrijf, de heer Liao, somt de belangrijkste kenmerken van de temperatuurlogger op: "Deze logger is een verdere aanvulling op de eerder gepresenteerde TempU02 en TempU04 wegwerp (multiplexed) USB-temperatuurloggers, waarbij de TempU08 in vergelijking met de TempU02 configuratiesoftware en een LCD-scherm toevoegt. Op het LCD-scherm kunnen klanten sneller en intuïtiever bevestigen wat het temperatuurbereik van het product is, of de logging is ingeschakeld en wat de alarmstatus is. Bovendien is de TempU08 een wegwerpmodel temperatuurlogger in vergelijking met de TempU04, waardoor de transportkosten lager zijn."

"De logger is zeer gemakkelijk te gebruiken. De logger kan met één druk op de knop worden ingeschakeld en zodra de rit is geregistreerd, kan hij eenvoudig op een PC worden aangesloten om automatisch PDF- en CSV-rapporten te genereren. Er is geen speciale software nodig en het is compatibel met een groot aantal computerbesturings-systemen, waardoor aanzienlijk wordt bespaard op de kosten." Het brengt de logistieke sector ook in het tijdperk van papierloze temperatuurbewaking.

Tzone heeft een brede klantenkring, met afzetmarkten die vele landen en regio's in de wereld bestrijken, waaronder Europa, Amerika en Zuidoost-Azië. "In afwachting van het komende teeltseizoen is ons team bij Tzone verheugd om gratis monsters aan te bieden aan nieuwe en bestaande klanten."

Voor meer informatie:
Frank Liao
Shenzhen Tian Yuan Digital Technology Co.
+86 755 82840670
sales@tzonedigital.com
www.tzonedigital.com


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven