Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Startschot voor aspergefestival Haacht en Keerbergen gegeven

Het startschot voor het jaarlijkse aspergefestival in Haacht en Keerbergen (België) is maandag 11 april gegeven. Het festival loopt dit jaar van maandag 11 april tot en met vrijdag 24 juni. "Traditioneel gaat vanaf half april het aspergeseizoen van start. Keerbergen en Haacht zetten dit lokaal geteelde Witte Goud jaarlijks extra in de kijker tijdens het Aspergefestival."

Vanaf maandag 11 april 2022 kan er bij de horeca in beide gemeenten volop worden genoten van de asperges. Bovendien maakt men kans op één van de tien Aspergefestivalbons ter waarde van 30 euro die worden verloot.

Fietsroute
Vanaf dit jaar kan ook de Aspergefietsroute worden gevolgd via de nieuwe bewegwijzering. De route verbindt Haacht en Keerbergen en kan naar wens in één grote of twee kleinere lussen worden gefietst.

Aspergedag
Ten slotte adviseren de gemeentes om de Aspergedag op zondag 8 mei in de gaten te houden. Deze dag wordt een streekproductenmarkt georganiseerd met een divers aanbod aan 'Straffe Streekproducten' en verschillende activiteiten.

Bron: Gemeente Haacht

Publicatiedatum: