Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF-transporteur Jan van Arendonk (58) overleden

Op 15 februari is transportondernemer Jan van Arendonk uit Herwijnen overleden. Jan is 58 jaar geworden.

De firma van Arendonk ging in 1992 als tuinbouwbedrijf van start. Naast vollegrondsgroenten voorzag de kwekerij de toenmalige Veiling Utrecht van aardbeien en paprika's uit de kas. Toen beschikten de familie Jan en Wim van Arendonk al over een vrachtwagen. Van lieverlee verzorgden de broers steeds vaker het vervoer van collega-telers en na verloop van tijd besloten de broers de kwekerij vaarwel te zeggen en zich volledig op het transport te richten. Transportbedrijf Jan van Arendonk verzorgde het vervoer voor diverse fruittelers en handelsbedrijven.

Roel IJmker werkte jarenlang met Jan van Arendonk samen. "Jan was iemand die zich nooit boven het personeel plaatste. Hij was altijd tussen zijn mensen. Zelf heb ik vijftien jaar met veel plezier bij Jan gewerkt. Twee collega's waren zelfs al twintig jaar bij hem werkzaam. Tot vrijdag hebben we alles samen gedaan. Hij is altijd goed voor anderen geweest, tot zijn sterfbed toe. Op 1 november ging hij naar de dokter met pijn in zijn rechterzij en toen bleek hij leverkanker te hebben. Daar is hij in de nacht van 14 op 15 februari aan overleden."

De begrafenis zal maandag 21 februari plaatsvinden. Condoleances kunnen worden gestuurd naar Achterweg 57 4171 BA Herwijnen. 

De bedrijfsactiviteiten zijn per 14 februari overgenomen door De Hoop en Blom Transport B.V. ([email protected])