Nature's Pride staakt livegang nieuw ERP-systeem en valt terug op oude systeem

Tholen - Dat de livegang van een nieuw ERP-systeem niet altijd vlekkeloos verloopt, bewijst de situatie bij exotenimporteur Nature's Pride afgelopen week. Klanten kregen deze week te horen dat vanwege de overgang naar het nieuwe computersysteem het bedrijf niet in staat was om de orders (totaal) uit te leveren. Door het management werd daarop woensdagavond besloten om niet verder te gaan met het nieuwe systeem en zo snel mogelijk weer terug te keren naar het 'oude' systeem.

In een reactie bevestigt Nature's Pride dat het bedrijf weer teruggaat naar haar vorige ERP-systeem. "Het nieuwe ERP-systeem heeft bij de livegang dusdanige complicaties opgeleverd, dat wij dit besluit hebben genomen. Wij betreuren deze situatie en hebben onze partners hierover geïnformeerd. Wij staan met hen in direct en nauw contact om de migratie zo snel mogelijk af te ronden en de bestellingen weer volgens onze maatstaven te kunnen leveren. Na de migratie zullen wij grondig onderzoeken hoe wij zonder implicaties de overstap naar het nieuwe systeem kunnen voltooien, in onze ambitie om samen met onze partners te groeien."

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.