Saturn platte perziken in nieuwe verpakking

Wanneer je een uniek product hebt, dan heb je ook een uniek merk nodig met een verpakking die eruit springt in het supermarktschap. 

Dit is exact wat Gilad Sadan van Navi Global dacht toen hij het steenfruitmerk Galaxy creëerde. Onder dit merk worden de platte Saturn-perziken verkocht, evenals de pruimenrassen Sun Star en Pluto.  

“Dit was een uitgelezen kans om iets unieks te creëren," legt Gilad uit. "Ik wilde de aandacht op het merk vestigen en borduurde voort op het planetenthema. We bedachten de slagzin 'Flavours out of this world' (buitenaards lekker) en ontwikkelden een opvallende verpakking, gericht op kinderen." 

Deze verpakking is een hybride-oplossing, die bestaat uit een punnet van gerecycled plastic met een kartonnen sleeve, en is geheel recyclebaar. De kartonnen sleeve heeft uitsparingen waardoor het fruit goed zichtbaar is en is bedrukt met figuurtjes die kinderen zelf uit kunnen knippen. 

“Ik heb zelf kinderen en zij waren een inspiratiebron voor dit ontwerp, dat zeer goed ontvangen is door zowel retailers als consumenten in Australië en Azië. We hebben de voorbije twee jaar een moeilijke en sombere tijd meegemaakt en ik vond het passend om iets leuks en vrolijks te ontwerpen omdat we hier momenteel allemaal behoefte aan hebben."

Voor meer informatie: 
Gilad Sadan
N.A.V.I Co. Global
Tel: +61 416526536 
gilad@navicoglobal.com 
www.navicoglobal.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven