Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jingold

Geschenkverpakkingen voor kiwi's populair

De kiwigeschenkverpakkingen van het Italiaanse Jingold worden positief ontvangen. De kerstverpakking is populair en de afzet is gestegen. De verpakking bevat 7, 14 of 21 kiwi’s, één voor elke dag van de week”, zegt directeur Patrizio Neri.

Geschenkfruit, in een aantrekkelijke verpakking, kan alleen online worden gekocht en tegen lage prijzen in vergelijking met ander cadeaus. De prijzen variëren van €6,99 tot €16,99 per pakket.

“Wij hebben meer dan 2000 hectare gele en rode kiwi's. De gele blijken zeer populair te zijn, zozeer zelfs dat we niet aan alle vraag kunnen voldoen. Tegelijkertijd maakt het naam en wint het een nieuw segment van consumenten, namelijk kinderen”, zegt Neri.

“Een gewas dat kinderen aanspreekt is strategisch, want er is geen ouder die alleen fruit koopt als zijn kinderen het lekker vinden, gezien de voedingswaarde ervan. En als het kind het eet, zal de ouder het waarschijnlijk ook eten.”

Patrizio Neri met de geschenkverpakking voor kiwi's

De rode kiwi is gemakkelijk te onderscheiden door zijn smaak. Er is al 200 hectare aangeplant. 

Jingold exporteert 90% van zijn kiwi’s. “Overzee ondervinden wij moeilijkheden door de logistieke kosten en de wisselkoers, die ons benadeelt, terwijl wij in Europa sterk groeien. Op nationaal niveau timmeren wij flink aan de weg”, besluit Neri.

Voor meer informatie:
Patrizio Neri
Jingold SpA 
Via Turati 650
47522 Cesena (FC) - Italië
+39 0547 317476
www.jingold.it    

Publicatiedatum: