Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pantheon gouden sponsor AGF Kennis(sen)dag

Pantheon is gouden sponsor AGF Kennis(sen)dag. Hierbij stelt het bedrijf zich voor:

Als professional in de AGF-sector wil je volledige controle en realtime zichtbaarheid in het hele bedrijf. Pantheon verbindt, met onze software Freshng zorgen wij ervoor dat de AGF handel en de kennis voor ICT bij elkaar komen. Wij kennen de versmarkt als geen ander. Wij weten dat marges onder druk staan en dat regels en wetgeving er voor kan zorgen dat de focus van het werk niet volledig ligt op de handel. Met onze software Freshng, voorheen een product van RPO, worden AGF bedrijven ontzorgd en worden informatiestromen inzichtelijker.

AGF bedrijven kennen veel uitdagingen en automatisering wordt in  deze branche steeds belangrijker. Pantheon onderschrijft dit “Door de pandemie is ook het werken in de AGF branche veranderd, de noodzaak van goedwerkende en branchespecifieke bedrijfssoftware die beschikbaar is op diverse devices, is groter geworden. Daarbij zijn veel bedrijven overgestapt naar een Cloud oplossing.”

Eindelijk een partner die jouw business begrijpt!
“Pantheon bouwt sinds haar oprichting innovatieve maatwerk IT-oplossingen. Pantheon is een dienstverlener en softwareleverancier in één. We spreken de taal van de Nederlandse MKB ondernemer en kunnen handelen op het moment dat het nodig is”, aldus Hans Siekerman, commercieel directeur bij Pantheon.

Pantheon staat voor: kennis, ervaring, menselijke relaties, korte lijnen, no nonsense, nuchter & typisch Hollands, MKB, persoonlijk en loyaal. Recentelijk heeft Pantheon haar nieuwe positionering gelanceerd; met een nieuwe huisstijl en website laten we zien dat we naast ERP software ook HRM software en vele services verlenen. Lees meer op: www.pantheon-automatisering.nl/maak-kennis-met-freshng

Maak kennis met ons team
Mochten de maatregelen het toelaten, dan zijn wij aanwezig op de AGF Kennis(sen)dag en laten wij je graag kennismaken met een gedeelte van ons Freshng team. Hans Knipping, Paul van der Es, Werner Kastelein, Peter Janse, Wendy Dijkhuizen en Hans Siekerman zijn aanwezig. Als kenners van de markt en materiespecialisten vertellen wij je graag meer over Pantheon en Freshng en de mogelijkheden om jouw handel te laten reageren op alle nieuwe kansen in de markt.

Vlnr Hans Knipping, Paul van der Es, Werner Kastelein, Peter Janse en Wendy Dijkhuizen (Hans Siekerman staat niet op de foto)

Voor meer informatie:
Pantheon Automatisering
Wendy Dijkhuizen
T: 0513 - 657 357
E: info@pantheon-automatisering.nl
www.pantheon-automatisering.nl/maak-kennis-met-freshng

Publicatiedatum: