Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DycoTrade presenteert Microsoft Dynamics ERP-oplossing

DycoTrade is een complete ERP-oplossing voor grondstoffen-handelaren die is gebaseerd op de nieuwste Microsoft-technologie Dynamics 365 Finance and Supply Chain Management en is afgestemd op de laatste IT-trends, waarmee bedrijven hun dagelijkse logistieke en handelsactiviteiten kunnen vereenvoudigen. 


 
Waarom DycoTrade? 
DycoTrade is de grondstoffenhandel al meer dan 20 jaar van dienst en legt zich sinds 2001 toe op de levensmiddelen-, veevoeder- en metaalhandel. DycoTrade ontwerpt, ontwikkelt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt de DycoTrade Software en levert haar diensten aan bedrijven over de hele wereld.

"We bieden de tools om veranderingen voor te blijven. Competitieve markten vragen om een adaptieve benadering van modern landbouwgrondstoffenbeheer. Het DycoTrade-systeem biedt de middelen en rapportages die nodig zijn om in te spelen op veranderingen in de omstandigheden om opbrengsten veilig te stellen en risico's te minimaliseren. Doordat zij een grote verscheidenheid aan contracttypes, prijsstructuren, goederenverwerking en logistieke processen ondersteunt, biedt deze complete CTRM-oplossing controle over processen.

Gratis demo
Voor verdere informatie of het aanvragen van een gratis demo kunnen bedrijven contact opnemen met DycoTrade.

Voor meer informatie: 
DycoTrade
Molenvlietweg 26
1432 GW Aalsmeer
+31 (0)20 761 0437
info@dycotrade.com 
DycoTrade.com

Publicatiedatum: