Fanuc robots en software specifiek voor palletiseren

Ook kleinere en middelgrote bedrijven zien het grote voordeel robots in te zetten om het palletiseren te automatiseren: efficiëntie en tijdwinst. FANUC was een van de pioniers die een robotserie ontwikkelde specifiek voor het palletiseren en heeft een jarenlange ervaring in end-of-line automatisering.

“We zien een toenemende interesse van de markt en dan vooral in de logistieke wereld en e-commerce om ook onze nieuwste robot CRX in te zetten in palletiseer toepassingen voor payloads tot 10kg. Deze biedt uiteraard die extra compactheid voor productiehallen waar ruimte beperkt is,” aldus Paul Ribus, Managing Director Fanuc Benelux.

Om gemakkelijk en snel een palletpatroon te genereren biedt Fanuc de robotsoftware PalletPro aan. Paul Ribus: “Met Fanuc PalletPro genereert u met enkele klikken het meest efficiënte palletpatroon. Simpelweg door de criteria een voor een in te voeren in PalletPro berekent deze software het meest gepaste patroon. Ook kan u selecteren welke grijper u wilt gebruiken, palletiseren met of zonder tussenvel, dubbel afleggen, het is mogelijk met PalletPro."

Voor meer informatie:
FANUC 
Oude Baan 3F
2800 Mechelen, België
+32 15788000
mareting@fanuc.be 
www.fanuc.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven