Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Zorgen dat mensen de gerechten op het beste moment eten"

Ekomenu introduceert zelf ontwikkelde menuplanner

Om klanten nóg beter te begeleiden en te ontzorgen, lanceert food for health platform en maaltijdboxaanbieder Ekomenu een zelf ontwikkelde menuplanner. Ekomenu is hiermee het eerste bedrijf dat op receptniveau de versheid van de ingrediënten berekent en doorvertaalt naar een menuplanning. Deze bevat de beste volgorde voor het eten van de gerechten. Zo geniet je moeiteloos van de meest optimale smaakbeleving en voedingswaarden van je gerechten en plan je met gemak je maaltijden in. Bovendien wordt hiermee onnodige voedselverspilling voorkomen.

Ekomenu-oprichter Jack Stroeken legt uit: "We weten dat het voorbereiden van de wekelijke boodschappen en maaltijden al een hele klus is voor mensen. Uit onderzoek weten we dat mensen moeite hebben met de indeling van de maaltijden over de week. Het begeleiden van onze klanten naar een duurzame lifestyle vinden we erg belangrijk. Onze menuplanner is hierin een volgende stap, waarmee we zorgen dat mensen de gerechten op het beste moment eten. Eigenlijk heel logisch, toch zijn we de eerste die dit invoeren."

Voor meer informatie: info@ekomenu.nl en www.ekomenu.nl 

Publicatiedatum: