President Macron bezocht Parijse groothandelsmarkt Rungis

Zoals elk jaar hebben de deelnemers van de Rungis Semmaris Internationale Markt op 1 mei een boeket lelietje-van-dalen aangeboden aan de Franse president.

"Ook dit jaar hebben we die traditie in ere gehouden. Ik voel me vereerd dat ik Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte het traditionele boeket lelietje-van-dalen heb mogen aanbieden. Terwijl de laatste berichten van de president een naderend einde van de crisis aankondigen, wilde ik vooral de nadruk leggen op de toekomst en de rol van Rungis, als belangrijke speler bij het economisch herstel van de horeca- en voedingsmiddelensector," zegt voorzitter en CEO van de Rungis Internationale Markt Stéphane Layani op zijn LinkedIn-profiel.

Dit moment was ook een gelegenheid om eens terug te blikken op de vrijgevigheid van de groothandelaren tijdens de gezondheidscrisis, die bijna 1.300 ton aan versproducten schonken aan meer dan 60 verenigingen. Uiteraard wordt de financiële solidariteit van Semmaris in de vorm van de oprichting in 2020 van een solidariteitsfonds van 8,5 miljoen euro daarbij niet vergeten. De activiteiten van dit fonds, bedoeld om bedrijven die in financiële moeilijkheden verkeerden te helpen, gaan ook in 2021 door.

Bron: linkedin.com
Foto's: LinkedIn 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven