Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Frans van Aarle

"Met grote verslagenheid hebben wij woensdagmiddag 14 april vernomen dat de directeur/eigenaar van Gebrs van Aarle, Frans van Aarle, plotseling is komen te overlijden", meldt Gebr. van Aarle.

Frans is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand tijdens het fietsen. Hij heeft, eerst samen met zijn broer Rien en later alleen, het bedrijf Gebrs van Aarle hart en ziel gegeven en laten uitgroeien tot een toonaangevende AGF-groothandel in Nederland. Naast eigenaar van het bedrijf Gebrs van Aarle, is Frans bovenal de trotse vader van drie dochters en opa van vier kleinkinderen. Vooral hen willen wij de komende tijd sterkte wensen bij het verwerken van dit onverwachte en grote verlies. Frans van Aarle is 67 jaar geworden.

“Wij zullen als medewerkers Frans zijn toewijding, passie en inzet maar bovenal zijn geweldige persoonlijkheid missen. Hoewel dit bericht enorme impact heeft op het personeel, zullen wij ook vandaag onze uiterste best doen om zaken zoals altijd doorgang te laten vinden. Wij denken dat Frans dit ook van ons zou verwachten. Er is een online condoleance register waar u een boodschap voor de familie van Frans achter kunt laten: https://www.memori.nl/gedenkplaats/frans-van-aarle/. Als u een kaartje op wilt sturen, willen wij u verzoeken dit te sturen naar het adres van Gebrs van Aarle. Wij zullen dit aan de familie van Frans overhandigen”, laat het bedrijf weten.

Samen met zijn broer Rien heeft Frans Gebrs van Aarle in 1974 overgenomen van hun vader Tijn, die het als marktkoopman in 1967 opgericht heeft. In 1993 verhuisde Gebrs van Aarle naar het huidige pand, op industrieterrein Duin II te Schijndel. In 1996 kwam broer Rien te overlijden waarna Frans alleen het directeur-/eigenaarschap voortzette. Onder Frans groeide Gebrs van Aarle uit naar een toonaangevende fullservice AGF-groothandel, met een uitgebreid klantenbestand bestaande uit groentewinkels, boerderijwinkels en foodservicebedrijven.

"Wij leven mee met Marjon, Carlien en Yvonne, hun partners en kinderen. Zij zullen hun trotse vader en opa het meeste gaan missen!"

Gebrs van Aarle
Van Leeuwenhoekweg 39
5482TK Schijndel
[email protected]

Publicatiedatum: