Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe plasticvrije aardbeienverpakking direct beschikbaar

"Na eerdere ontwikkelingen heeft Remmert Dekker Packaging een primeur: plasticvrije aardbeienbakjes volledig van karton. Duurzaam met bedrukking aan binnen- en buitenzijde. De verpakking is direct beschikbaar voor 500 gram aardbeien", laat Remmert Dekker weten. 

Overstap van plastic
Remmert Dekker Packaging: "Met een aardbeibakje van karton bespaart de klant op plasticgebruik. De verpakking is voorzien van het duurzame PEFC-logo. De natuurlijke vezels van het karton zijn afbreekbaar en minstens 7x te recyclen. Een verpakking met meerdere levens dus."

500 grams formaat
Daarom is als basis een 500 grams verpakking gekozen die is afgestemd op de 300x400 AGF-krat. Zo kan men 6 kilo aardbeien in 12 verpakkingen per krat kwijt.

Bedrukking
"In tegenstelling tot plastic zijn de aardbeienbakjes volledig bedrukbaar met logo en merknaam. De klant is hierbij betrokken en aanwezig bij de eerste druk. De verpakking is de presentatie en beleving van het product. Bedrukking maakt het verschil", aldus Remmert Dekker. 

Aanbieding
Remmert Dekker Packaging: "Het seizoen staat voor de deur, geen tijd te verliezen dus. Met onze aanbieding kunnen wij klanten in 5 weken van bedrukte verpakkingen voorzien. De minimale afname is 50.000."

Voor meer informatie: 
Remmert Deker Packaging
Knollendammerstraat 159 
1531 BD Wormer 
+31 (0) 75 681 1633
www.remmertdekker.nl 

Publicatiedatum: