Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rick Rebergen, Keelings Knowledge

"De USP’s van ons bedrijf en onze ERP-software"

USP staat letterlijk voor Unique Selling Propositie of Unique Selling Point. Dit verwijst naar het unieke voordeel van een bedrijf, dienst, product of merk, wat het mogelijk maakt je te onderscheiden van je concurrenten. USP’s claimen uniciteit met betrekking tot een objectief verifieerbaar productkenmerk of gebruiksvoordeel.

Het is een theorie, ontstaan in de jaren ’40, waarmee men de patronen in succesvolle reclamecampagnes wilde verklaren. Het idee was dat dergelijke campagnes unieke voorstellen deden aan potentiële klanten, waardoor bedrijven overtuigd werden om van product of merk te wisselen. Rick Rebergen van Keelings Knowledge geeft in deze blog een toelichting op de unieke en onderscheidende kenmerken van het bedrijf en haar AGF-software: 

Professor Theodore Levitt – Harvard Business School: "Differentiatie is een van de belangrijkste strategische en tactische activiteiten waarbij bedrijven zich voortdurend moeten engageren".

Wat zijn nu de unieke en onderscheidende kenmerken van ons bedrijf en onze AGF-software?

  • Als onderdeel van een familiebedrijf vertrouwen we op onze familiewaarden. Zaken doen met een familiebedrijf biedt u zekerheden, we beloven wat we kunnen waarmaken en we doen wat we beloven.
  • We komen zelf uit de AGF-sector, als één van de vier divisies van de Keelings groep. Onze operationele kennis is hierdoor groot, u werkt met ervaren branchespecialisten.
  • We hebben synergie met u en uw bedrijf, waardoor het positieve effect van onze samenwerking altijd groter zal zijn dan wat we afzonderlijk kunnen bereiken.
  • Keelings Knowledge en zijn medewerkers zijn analytisch sterk, dit is onder andere ingegeven door eigen ervaring. We hebben maar een half woord nodig om te begrijpen wat uw uitdagingen zijn.
  • We zijn innovatief, gevoed door IT-ontwikkelingen en trends. De evolutie van onze software totaaloplossing staat nooit stil. We willen waarde blijven toevoegen aan ons product, zodat onze klanten daar de spreekwoordelijke vruchten van plukken.
  • We bewaken de gebruiksvriendelijkheid van onze software, om te blijven voldoen aan een meest efficiënt product.
  • De software is ontworpen en ontwikkeld door gelijkgestemde mensen uit de AGF-sector. We bieden branchespecifieke software functionaliteit, gebouwd door eindgebruikers.
  • We bieden een futureproof ‘software core’ binnen de primaire bedrijfsprocessen, met daar omheen specifieke functies en toepassingen.
  • Keelings Business Solution (KBS) software excelleert in compleetheid en efficiency. Wij bieden u een elegante manier aan om softwarevraagstukken op een robuuste manier op te lossen.
  • Onze software is rijk aan functionaliteit, wat zorgt voor vermindering van implementatierisico’s en extra ontwikkelkosten.

Enkele voorbeelden van exceptionele functionaliteiten in KBS zijn:

  • de geavanceerde Productiemodule op het gebied van sorteren en verpakken, in combinatie met ons Warehouse Management Systeem (WMS);
  • de Sales App, geschikt voor alle commerciële en logistieke activiteiten van uzelf, uw chauffeur of klant;
  • de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke Webshop.
  • de Quality Management App voor het keuren van producten;
  • de Business Intelligence software, genaamd Qlik, voor data analyse op detailniveau;
  • maar ook onze Robotic Process Automation of BOT oplossingen zijn uniek te noemen.

Voor meer informatie:
Rick Rebergen
Keelings Knowledge
+31 6 14955005
rick_rebergen@keelingsknowledge.com
www.keelingsknowledge.com

Publicatiedatum: