Groene courgettefleur alweer beschikbaar

De eerste bloemen van jonge courgette planten bloeien vandaag uitbundig en de hommels vliegen druk in het rond bij courgetteteler CourgetteFleur Zwinkels. "Het is een prachtig gezicht, daar worden we blij van", aldus teler Johan, die voor dit seizoen een weekje eerder heeft gepoot. "We hebben besloten het seizoen zo lang mogelijk te maken, om de goede periodes die gaan komen mee te kunnen pakken. En die goede periodes zijn niet zo makkelijk meer te voorspellen in deze bijzondere tijd."

Het belooft net als 2020 wel weer een jaar te worden met grote uitdagingen te worden. Maar één ding is zeker, aldus Johan. "'Als de horeca de deuren weer mag openen, dan zijn wij er klaar voor en kunnen we tot eind november alles leveren wat er besteld wordt."


Ale producten van CourgetteFleur Zwinkels zijn GlobalGAP en Grasp en PlanetProof gecertificeerd. Ze zijn leverbaar in verschillende verpakkingen en voorzien van een bar- en QR-code.

Op bestelling
De courgettefleur wordt door de teler alleen op bestelling geoogst om een zo’n vers mogelijk product te leveren. Hoe verser het product hoe mooier het eindresultaat op het bord. De bloemen bloeien eenmaal, 's morgensvroeg, en alleen dan kunnen ze geoogst worden.

De groene courgettefleur is nu beschikbaar. Vanaf 1 februari zijn de Fioretta, gele courgettefleur, en de groene en gele mini-courgette weer beschikbaar. "Echt Hollands product. Alle onze producten worden geteeld met een maximale biologische inspanning zodat we een mooi, schoon en eerlijk product kunnen leveren.                   

Voor meer informatie:
CourgetteFleur Zwinkels
Johan Zwinkels
06-51988291
0174-244779
info@courgettefleur.nl 
www.courgettefleur.nl    


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven