Scott Technology gaat samenwerking aan met Savoye

Scott Technology Limited, leverancier van automatiserings- en robotica-oplossingen, kondigt de ondertekening aan van een wereldwijd partnerschap met Savoye, een organisatie voor snelle opslag en retrievalsystemen, als een verder signaal van Scotts toewijding om technologie aan te bieden in de door haar gekozen expertisegebieden.

Deze relatie stelt Scott in staat om zijn material handling en logistieke systemen uit te breiden met de cruciale component van geautomatiseerde opslag- en ophaaltechnologie voor dozen.

Dit zal geïntegreerd worden met Scotts eigen transport-, sorteer- en palletiseertoepassingen en stelt het bedrijf in staat een echte end-to-end-oplossing te bieden.

John Kippenberger, CEO van Scott: “De activiteiten op het gebied van material handling en logistiek vormen al een belangrijk onderdeel van de wereldwijde Scott Group. Dit is grotendeels gericht op Europa, gezien de succesvolle erfenis van de Alvey-activiteiten die Scott in 2018 heeft overgenomen.

"We zijn verheugd om deze bestaande technologie voor het verwerken en palletiseren van dozen te brengen naar vleesverwerkers, algemene diepvriesfabrikanten in verschillende wereldmarkten - met name de Verenigde Staten en geloven dat de toevoeging van de Savoye-technologie dit aanbod zal versterken. ."

"Het partnerschap zal het wereldwijde bereik vergroten en de natuurlijke sterke punten van beide bedrijven benutten. Scott en Savoye hebben uitgebreide netwerken van wereldwijde klanten, vestigingen in meerdere landen en een gecombineerde geschiedenis van meer dan 160 jaar in het bedrijfsleven", aldus het bedrijf. 

Hervé Aubert, Savoye Director voor Partnerships: “Savoye is zeer verheugd om dit wereldwijde partnerschap met Scott aan te gaan dat de integratie van Savoyes X-PTS-oplossing mogelijk maakt in een marktsector waar Scott een sterke en gerenommeerde speler is. De combinatie van Scotts ervaring op het gebied van  end-of-line-oplossingen met de op shuttle gebaseerde X-PTS opslagoplossing van Savoye zal Scott in staat stellen een allesomvattende oplossing voor voedseltoepassingen voor te stellen".

Beide bedrijven hebben zich gefocust op kansen binnen de Amerikaanse markt, en deze strategische afstemming zal helpen deze te realiseren.

Paul Deveikis, directeur van Savoye Noord-Amerika: "We zijn verheugd deze samenwerking aan te gaan, waarbij de teams van Scott en Savoye in de VS een gemeenschappelijke oplossing zullen ontwikkelen voor Amerikaanse voedingsbedrijven. Savoye Noord-Amerika zal Scott kunnen begeleiden en ondersteunen via onze productiefaciliteiten voor shuttles (Aurora Illinois) en integratieteams gevestigd in de VS ".

Scott en Savoye zijn al ver gevorderd met twee grote projectkansen, één in Australazië en de andere in de Verenigde Staten.

Voor meer informatie:
John Kippenberger
Scott Technology
+64 21 964 045
j.kippenberger@scott.co.nz  
www.scottautomation.com  

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven