Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jelle Kuijper benoemt als nieuw bestuurslid GroentenFruit Huis

Woensdag 16 december hield GroentenFruit Huis haar tweede ALV van 2020. Een digitale bijeenkomst, passend bij de huidige omstandigheden. Tijdens deze ALV presenteerde Janine Luten haar inzichten na haar eerste 100 dagen GroentenFruit Huis, presenteerde Richard Schouten het Jaarplan 2021, werd Jelle Kuijper van Evers Specials benoemd als bestuurslid en is toestemming verleend voor de oprichting van Comités Vollegrondsgroenten en Glasgroenten.

Jelle Kuijper op de eerdere ALV dit jaar in de zomer

Voorzitter Kees Wantenaar feliciteerde Jelle Kuijper met zijn benoeming en was blij met deze benoeming de laatste vacature binnen het bestuur te hebben vervuld. Janine Luten gaf een inkijkje in haar werkzaamheden tijdens haar inwerkperiode waarin ze kennismaakte met bedrijven en organisaties uit de volledige breedte van het werkveld van GroentenFruit Huis. Zij constateerde wat goed gaat, waar verbeteringen mogelijk zijn, met welke uitdagingen en kansen we te maken hebben en ze sloot af met de uitspraak dat er behoefte is aan een corporate story voor de sector. Iets waar we in 2021 zeker mee aan de slag gaan. 

Richard Schouten stond heel even stil bij belangrijke gebeurtenissen uit 2020 zoals de coronacrisis, Brexit, Green Deal, het jubileum van GroentenFruit Huis en de fusie van Frugi Venta Vermogen met en verdere integratie van DPA in GroentenFruit Huis. Vervolgens lichtte hij de speerpunten uit het Jaarplan 2021 toe. Uiteraard blijft GroentenFruit Huis actief in lopende dossiers zoals u van ons gewend bent. 

Bron: GroentenFruit Huis

Publicatiedatum: