Webinar Incentro: Automatiseren in de AGF sector

Tegenwoordig is alles anders. We spreken over ‘het nieuwe normaal’. Maar in de AGF sector rommelt het al langere tijd. De vraag in de markt verandert door de opkomst van nieuwe spelers en de verwachtingen van de klanten worden steeds hoger. De marges staan onder druk, het moet allemaal sneller en tegen lagere kosten. Er is nu meer nodig dan alleen een paar goede verkopers met een dijk van een klantrelatie. Veel partijen zitten met deze uitdaging en zoeken naar oplossingen.

Stap één is het herkennen en erkennen van deze verandering. Dit is geen trend die weer overwaait. Er vinden fundamentele veranderingen plaats in de toch wel vrij traditionele AGF markt. Vroeger aten de grote de kleintjes. Nu worden de langzame opgegeten door de snelle.

Stap twee is het aanbrengen van versnelling in je organisatie. Want met alleen een mannetje erbij zetten op de piekmomenten red je het niet meer. Hoe dan wel? Digitaliseren en robotiseren van je administratieve processen! Dit is namelijk dé manier om je vrij te maken en je te kunnen onderscheiden in de markt.

Ben jij er klaar voor om niet harder, maar slimmer te gaan werken? Zorg dan dat je de 29e aansluit voor de webinar “Automatiseren binnen de AGF sector”. 

Op donderdag 29 oktober van 11-12 uur geeft Incentro een webinar over het automatiseren van werkprocessen binnen de AGF sector.

Tijdens deze sessie duiken we in de wereld van digitale robots. Wij vertellen je precies hoe je deze inzet binnen de AGF sector.   

Wat kun je verwachten:

  • Heldere uitleg over wat Robotic Process Automation (RPA) inhoudt
  • Voorbeelden toegespitst op de AGF sector
  • Verschillende demo’s van digitale robots
  • De belangrijkste valkuilen
  • Hoe ziet een RPA traject eruit

Deelname aan de webinar is gratis. Meld je aan via deze link.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.