Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Starr Ranch Growers

Eerste 100% recyclebare verpakking met emoji-karakters nu verkrijgbaar

Starr Ranch Growers breidt zijn Emoji-karakteraanbod uit met een nieuwe 100 procent recyclebare stazak. De recyclebare verpakking is gemaakt van polyethyleen kunststof met een hoge dichtheid. Gerecycled HDPE-kunststof kan worden gebruikt voor het maken van leidingen, plastic touw, kinderspeelgoed en een reeks andere producten. Het kost veel minder energie om producten te maken van gerecycled plastic dan van nieuw plastic, wat het gebruik van fossiele brandstoffen helpt verminderen.

"Bij Starr Ranch Growers zijn we enthousiast over het gebruik van duurzame tuinbouw-, verzend- en verpakkingspraktijken die er mede voor zorgen dat onze boomgaarden voor de komende generaties in overvloed zullen worden behouden," zegt Brett Reasor, directeur van het bedrijf. "Als HDPE-recycling op de juiste manier gebeurt, kun je helpen om niet-afbreekbaar plastic afval uit stortplaatsen te houden en het milieu te helpen."

De zak van 3 pond zal eerst op kleinere schaal in een aantal winkels worden verstrekt en vervolgens beschikbaar gesteld aan andere klanten van Starr Ranch Growers in heel Amerika.

"We zijn er trots op dat we net zo zorgvuldig voor onze planeet zorgen als dat we ons fruit koesteren," zei Reasor tot slot.

Voor meer informatie:
Dan Davis
Starr Ranch Growers
+1 509 961 1919
dand@starranch.com
www.starranch.com

Publicatiedatum: