Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opening restaurant Triptyque

80/20 chef Niven Kunz is teruggekeerd naar het Westland

De met een Michelinster bekroonde chefkok Niven Kunz die het 80/20 principe op de kaart zette, heeft in het Westlandse Wateringen restaurant Triptyque geopend. Afgelopen april werd bekend dat zijn restaurant in Rijswijk failliet was. 

In Wateringen begon Niven Kunz in 2006 ooit met restaurant 't Raethuys. Daar ontving hij op 24-jarige leeftijd zijn eerste Michelinster. Zijn gerechten zijn gebaseerd op zijn 80/20-filosofie: 80 procent groenten en 20 procent vis of vlees. De groentechef is geïnspireerd door de producten van het Westland. Op de kaart van Tryptique staan bekende signatuurgerechten als ‘tartaar van tomaat’ en ‘snijboon à la carbonara’, ‘radijs met zwarte bessen en vanille’, maar ook ‘Westlands rundvlees’, ‘anijs met ijspegel’ en ‘rivierkreeftjes met oude kaas, whiskey, ui en brioche’.

Lees hier het artikel van Villa d'Arte over de opening van Tryptique 

Publicatiedatum: