Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria:

"Prijzen komkommers trekken aan"

Groot aanbod in sla, prijzen trekken aan ten opzichte van het begin van vorige week. Het is ideaal groeiweer, dus de kroppen zijn zwaar. Aanvoer van bloemkool al een heel seizoen wisselvallig, prijzen zakken. Aantallen broccoli overzichtelijk, normale prijzen voor deze periode van het jaar.
 
Grote aantallen trostomaat en losse tomaat op de klok. Tros zakt lichtjes in prijs, bij de losse tomaten blijven de vleestomaten de duurste sortering. Paprika’s werden opnieuw duurder, oranje is veruit de duurste kleur. Door het goede weer wordt er een stijgende aanvoer verwacht. Ruime aanvoer knolselder in vergelijking met voorgaande jaren, stevige prijzen.

Een dalende aanvoer van komkommers, in combinatie met het warme weer en extra vraag, zorgt ervoor dat prijzen aantrekken. Overzichtelijke aanvoer aubergines, noteringen liggen voor alle sorteringen ongeveer op hetzelfde niveau.
 
Grote aantallen witloof vandaag op de klok, waardoor prijzen halveerden. Prei werd lichtjes duurder. Groene selder werd goedkoper.

Bron: LAVA nieuwsbrief

 

Publicatiedatum: