Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jumbonest: Efficiënt design, ontworpen om lang mee te gaan

Jumbonest is hygiënisch, stapelbaar en ontworpen om de opslag van vracht te maximaliseren en behoort tot de nieuwste generatie duurzame, herbruikbare verpakkingen. Het product is veilig voor voedsel, robuust en bestand tegen extreme temperaturen, variërend van -7°C to +40°C en is daarom de ultieme keuze voor verschillende sectoren, waaronder, de voedselverwerkende industrie,  agrarische, retail, industriële en recyclingsector. 

Bij de presentatie van JumboNest zei Schoeller-Allibert-directeur Ludo Gielen er het volgende over: “Als marktleider binnen Europa introduceren wij met JumboNest het nieuwste en meest innovatieve product dat past in ons streven naar een circulaire economie. We richten ons op het bevorderen en waarborgen van de duurzaamheid door het ontwerpen en ontwikkelen van milieuverantwoorde logistieke oplossingen voor wereldwijde toeleveringsketens."


Efficiënt design, ontworpen om lang mee te gaan
Met een capaciteit tot wel 525 liter, 600 kilo per container en stapelbaar tot zes dozen hoog, verbetert JumboNest de vrachtcapaciteit met 250%. Daarnaast is het product nestbaar waardoor leveranciers en verladers hun beperkte vrachtruimte kunnen optimaliseren. 

De JumboNest is vervaardigd uit één stuk plastic met een hoge dichtheid en dit is een garantie voor de stevigheid, terwijl het ontbreken van moeilijk bereikbare hoeken de hygiëne waarborgen. Dankzij de handgrepen aan alle vier de zijden, is JumboNest ook nog eens zeer praktisch en is hij bestand tegen de meest extreme omgevingen. 

 

Voor meer informatie:
Steffi Ceunen
Schoeller Allibert
Steffi.Ceunen@schoellerallibert.com  |
Tel: +32(0)11 948 333

Publicatiedatum: