Vandaag live webinar

Kan nabij-infraroodanalyse traditionele drogestofmetingsmethoden vervangen?

Felix Instruments zal een webinar verzorgen dat is gewijd aan haar populaire serie F-751 Quality Meters. Het bedrijf krijgt vaak vragen over de nauwkeurigheid van deze instrumenten en de beste manieren om het fruit te testen. Twee onderzoekers van het bedrijf, Galen George en Eric Munoz-Garcia, zullen vragen beantwoorden en het belang van het totale aantal metingen op de nauwkeurigheid toelichten. Daarnaast zullen zij data presenteren over hoe de technologie presteert ten opzichte van de huidige meetmethoden. 

Galen George is afgestudeerd in biochemie en voedingswetenschappen aan Michigan State University. Hij is IFT-gecertificeerd en werkt al twee jaar als voedselveiligheidsconsultant in de levensmiddelen-, cannabis- en AGF-sector, waar hij verantwoordelijk is voor het testen van parameters als de voedingswaarde, kwaliteit, houdbaarheid en voedselveiligheid. 

Eric Munoz-Garcia studeerde Gezondheidswetenschappen aan Oregon State University en was werkzaam als scheikundige en DNA-analist in de sector voor voedingssupplementen. Hij beschikt over ruime ervaring met testen, productspecificatie en label compliance. Voor hij deel uitmaakte van het team van Felix Instruments was hij werkzaam als voedselanalist voor het opsporen van voedselfraude en voerde hij houdbaarheidsanalyses uit. 

Het webinar vindt morgen 23 april om 17.00 uur plaats. Aan het eind zullen er vragen worden beantwoord tijdens een live Q&A.

Klik hier om in te schrijven: https://zoom.us/webinar/register/WN_rLswJiQ6ROi_BCIqKFVBuw

Voor meer informatie:
Scott Trimble
Felix Instruments
Ph: +1 (360) 833-8835 Ext. 217
strimble@cid-inc.com
www.felixinstruments.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven