Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Met CloudSuite kunnen wij de verbinding leggen tussen consument, distributeur en producent"

"We zijn trots dat we aankondigen dat de Bieze Food Group (BFG) heeft gekozen voor het CloudSuite e-commerce platform. BFG is een samenwerkende groep bedrijven in de productie en distributie van verse levensmiddelen", aldus Cloudsuite. 

De vraag van Bieze Food Group
BFG bestaat uit diverse merken met elk zijn eigen specialisme. Voorbeelden hiervan zijn Bieze, Jebo, Foodmaker, Dutch Spices en Epos. Alle merken voeren hun eigen websites, met op de achtergrond verschillende CMS-systemen en back-ends en zonder diepgaande integratie met een ERP-systeem.

Het is de ambitie van BFG om de multicompany structuur te beheren vanuit één multishop e-commerce platform, zowel voor het B2B- als het B2C-verkoopkanaal. Daarbij is belangrijk dat het platform naadloos integreert met hun ERP-systeem Microsoft Dynamics en het geselecteerde product-informatiemanagementsysteem.

De keuze voor CloudSuite
“CloudSuite combineert stabiele B2B-ondersteuning met zeer uitgebreide functionaliteiten met de gebruiksvriendelijkheid van de B2C-wereld. Het bedrijf heeft een ‘track record’ opgebouwd in e-commerce voor foodgerelateerde klanten. Deze achtergrond past perfect bij Bieze Food Group en de toekomst die wij voor ogen hebben.” - Rian Faaij | Digital Marketing Director BFG

Het Project
"CloudSuite gaat voor het project met BFG op een agile manier te werk. Dit betekent dat inventarisatie en implementatie in fases plaatsvindt. Hierbij houden we rekening met het Microsoft Dynamics AX-migratieproject waar BFG momenteel middenin zit. Doelstelling is om voor april 2021 alle merken gefaseerd in het CloudSuite-platform onder te brengen."

“CloudSuite wordt ‘backbone’ van digitale communicatie BFG”
Rian Faaij: “Net als in vele andere branches staat de foodbranche aan de vooravond van grote veranderingen. Kwaliteit, duurzaamheid, beleving en de invloed van sociale media worden steeds belangrijker. Met CloudSuite kunnen wij in onze B2B-markt de nodige verbinding leggen tussen consument, distributeur en producent en zo een nog betere service bieden ter ondersteuning van het digitale handelsproces en de onderliggende geconditioneerde logistiek. Om dit voor alle gebundelde bedrijven optimaal te ondersteunen, is één centraal e-commerce platform essentieel. CloudSuite wordt voor ons de ‘backbone’ van de digitale communicatie met onze doelgroepen.”

Voor meer informatie:
Cloudsuite
+31 (0) 30 750 15 25
info@cloudsuite.com
www.cloudsuite.com 

Publicatiedatum: