Agrico roept hulp Cegeka in om dienstverlening te optimaliseren

Agrico en Cegeka hebben de handen ineen geslagen om de dienstverlening van Agrico te optimaliseren. Een centraal platform biedt alle mogelijkheden voor data-gedreven service en toekomstige innovaties.

Binnen Microsoft Dynamics 365 worden de business applicaties Customer Engagement, Finance & Operations ingezet en aangevuld met specifieke oplossingen van Cegeka voor de AGF-industrie.

Reinout de Ruiter, Sales Manager Dynamics 365 bij Cegeka, wijst erop dat wanneer een organisatie zijn basis – zijn ‘systems of record’ – op orde heeft, ze kan gaan werken aan de processen gericht op differentiatie en innovatie. Agrico zet nu deze stap, aldus De Ruiter. “Dit platform stelt Agrico in staat om de samenwerking met leden en afnemers naar een volgend niveau te tillen. En door de data te centraliseren, geeft de coöperatie invulling aan haar wens voor meer data-driven dienstverlening.”​​​​​​​

Jan Hoogenboom, Informatiemanager bij Agrico, kijkt uit naar de samenwerking met Cegeka. “Naast dat we vertrouwen op de innovatiekracht van Microsoft en de ervaring van Cegeka in de AGF-branche, ervaren wij een klik met de mensen van Cegeka.”​​​​

Volledige vernieuwing
De Ruiter sluit zich daarbij aan. “Agrico is een innovatieve organisatie die echt wil vernieuwen. Die instelling sluit precies aan bij onze propositie. Maar zoals Jan al zegt, is het is niet alleen onze producten die bij Agrico passen. Dat geldt net zo goed voor onze mensen. We kennen de agrarische sector en we spreken hun taal. Dat werkt gewoon heel prettig samen.”

ICT is sterk bepalend voor de prestaties van Agrico. Begin 2019 begon de coöperatie met de volledige vernieuwing van haar ICT-systemen. Na een zorgvuldig selectieproces koos Agrico voor Microsoft Dynamics 365 en Cegeka als implementatiepartner.

Voor meer informatie:
Agrico
T: 0527 - 639911
E: info@agrico.nl    

Cegeka
+31 318 41 00 00
https://www.cegeka.com/nl-nl/   

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven