'Stays fresh naturally!'

Speciale zak houdt watermeloen langer vers

Maglio Companies en Asia Pacific (APAC) ontwierpen de readyripe watermeloenpouch waarmee zij inspelen op de consumentenvraag naar kwaliteit en gemak in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika. 

De speciale watermeloenpouch kan zowel voor stukjes meloen als half doorgesneden meloen gebruikt worden, maar het zakje is ook handig voor ander gesneden fruit, zoals verse ananas. Het inmiddels bekroonde product is nu beschikbaar voor de retail en is leverbaar in twee maten. 

Sam Maglio, directeur van Maglio Companies, lanceerde dit nieuwe product in 2015: "De ontwikkeling van de gepatenteerde pouch heeft enkele jaren geduurd en er zijn veel testen gedaan om het product technisch te perfectioneren. De pouch is nu klaar voor de retail."


Rick Butera van Maglio Companies toont trots de watermeloenpouch op Fruit Logistica 2020.

De speciaal geformuleerde technologie van de pouch reguleert de transmissiesnelheid van zuurstof, kooldioxide en waterdamp. De natuurlijke ademhaling van de meloen zorgt voor een verbeterde atmosferische omgeving, waardoor de watermeloen langer vers blijft.

Voordelen
De readyripe watermeloenpouch is makkelijk in gebruik: retailers kunnen de gesneden watermeloen zo in het zakje verpakken en in hun winkel leggen. Dat bespaart tijd. Klanten blijken zelfs 20% meer te willen betalen vanwege het gemak, de versheid en het scheelt ook een hoop geknoei. 

Voor meer informatie: 
Rick Butera
Maglio Produce
+1 (262) 671-2104
RAB@maglioproduce.com 
www.maglioproduce.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven