Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ger van Burik met 'Dutch Borrel' in het zonnetje gezet op zijn laatste actieve Fruit Logistica

Tholen - Na bijna 38 jaar trouwe dienst bij het HBAG en vervolgens bij het GroentenFruit Huis is eind dit jaar de tijd aangebroken voor Ger van Burik om af te zwaaien en te gaan genieten van een welverdiend pensioen.


Ger was er stil van

Op 1 maart 1983 is Ger gestart bij het HBAG en sinds 1 januari 2015 verder gegaan bij GroentenFruit Huis, in totaal nu al 37 jaar. De eerste beurs waar Ger bij betrokken was, was de PMA in 2006, in de jaren daarna zijn alle andere Holland paviljoens op andere grote beurzen opgestart en uitgevoerd.

Op de donderdag van de Fruit Logistica 2020 werd er daarom een feestje georganiseerd, zonder medeweten van Ger. BG Door Milestone Fresh, Flevotrade en AGF.nl regelden een Dutch Borrel, waar veel mensen op afkwamen.


Ger te midden van de organiserende borrelaars: Peter van der Klift, Corline Boekhout, Piet van Liere, Jan van Kessel en Co van Es

De organiserende bedrijven dankten Ger met een mooi beeld voor de samenwerking en ook vanuit de Fruit Logistica organisatie kreeg hij een vakantietrip naar keuze aangeboden.


Bedankje namens Madlen Miserius en Gerald Lamusse van de beursorganisatie

Overigens zullen we Ger dit jaar zeker nog tegenkomen. Zo is hij bij de organisatie van editie 2021 nog nauw betrokken tot het einde van het jaar. Yvonne Wichert zal de taken van Ger voor de volgende editie(s) op zich nemen.

Klik hier voor een foto-impressie van de Dutch Borrel.