Fresh2You en Xfresh actief met Freshng-software

"Investeren in een goede automatisering loont. Slimme oplossingen in hard- en software behoren tot de kritische succesfactoren voor een goede bedrijfsvoering. Branchespecifieke software is daarbij onmisbaar voor AGF bedrijven. Want de versmarkt onderscheidt zich van andere markten; de snelheid van handelen, kostprijsberekeningen en kwaliteitseisen zijn slechts een paar unieke kenmerken", aldus RPO ICT Solutions.

Freshng van RPO zorgt al ruim 30 jaar voor het optimaal stroomlijnen van de commerciële, logistieke en financiële bedrijfsprocessen. De software is geschikt voor kleinere en grote bedrijven en wordt al door 70 AGF bedrijven gebruikt.

Fresh2You
Fresh2You investeert nadrukkelijk in automatisering. Dit Barendrechtse bedrijf bestaat pas 3 jaar en is in deze tijd gegroeid tot een grote speler in de markt. Voor Fresh2You is een goede vastlegging in het systeem erg belangrijk om een goede traceerbaarheid te kunnen garanderen. De registratie van de verkoop en het voorraadbeheer behoort tot de belangrijkste aspecten van de software voor Fresh2You. Onlangs hebben zij het systeem uitgebreid met de mogelijkheid om het ompakproces van producten automatisch administratief te verwerken. Pro-actieve samenwerking om het systeem up-to-date te houden.

Xfresh
Xfresh is op 1 januari live gegaan met Freshng. Dit nieuwe bedrijf (voorheen onderdeel van Xpol) ervaart de voordelen van het pakket. Een volledig transparante keten is hun streven. De software zorgt voor een duidelijke vastlegging en rapportage.

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078-681 86 88
sales@rpo.nl
www.rpo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven