Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sakata toont oosters assortiment

Als Japans bedrijf is Sakata er trots op dat het voor de editie 2020 van de Fruit Logistica oosterse gewassen in de schijnwerpers zet.

Gedurende drie dagen worden de bezoekers uitgenodigd om alle tentoongestelde variëteiten van Sakata en andere producten (butternut  snoeptomaten, kool, paprika's...) uit het uitgebreide assortiment van Sakata te proeven. Een chef-kok zal een live-kooksessie houden om aandacht te schenken aan de smaak van oosterse producten zoals edamame, paksoi of bosui. Roergebakken udon noodle met groenten, Tokyo Bowl en zoete aardappel, paksoi en edamame salade zal de hele dag worden geserveerd.

Bezoekers kunnen van de gelegenheid gebruik maken om meer te weten te komen over Sakata's nieuwste introducties van Edamame, Dame Hanaé, Bunching Onion, Buzi F1 en Pack Choi, Joi Choi F1 en Yang Qing Choi F1 en Chinese Kiseki F1.

 

 

 

 

Het Sakata team zal beschikbaar zijn op Stand B11 in Hal 8.2. Een team van meer dan 50 vertegenwoordigers van Sakata - specialisten in de veredeling en marketing van hoogwaardige groentenzaden voor de Europese, Midden-Oosterse en Afrikaanse (EMEA) markt - zal deze week bij Fruit Logistica aanwezig zijn. Zij zullen zich richten op het promoten van de nieuwste ontwikkelingen bij retailers, verwerkingsbedrijven, distributeurs, telers en andere potentiële zakenpartners.

 

Voor meer informatie:
sakata-info@sakata.eu
SAKATA-VEGETABLES-EUROPE

Publicatiedatum: