Cegeka neemt KPN Consulting over

Cegeka heeft bekendgemaakt KPN Consulting van het telecombedrijf KPN over te nemen. KPN Consulting, dat alle activiteiten van KPN ICT Consulting en Call2 omvat, biedt ICT-advies- en ondersteuningsservices op het gebied van onder andere ICT-strategie, cloudservices en data-analyse. Het IT-bedrijf uit Hasselt verdubbelt hiermee zijn omzet in Nederland en wordt één van de grootste IT-serviceproviders. Van de ruim 5.000 medewerkers van Cegeka zijn er 350 werkzaam in Nederland. KPN Consulting telt 750 medewerkers en 250 contractors. De overnamesom is niet bekendgemaakt.

Samenwerking
Als onderdeel van de transactie zullen KPN en Cegeka een samenwerking aangaan om ervoor te zorgen dat de dienstverlening aan klanten van KPN ononderbroken blijft. Volgens de voorwaarden van dit partnerschap zal Cegeka advies- en ondersteuningsdiensten blijven leveren aan KPN als voorkeursleverancier. De dienstverlening van KPN Consulting zal onder de Cegeka-vlag worden voortgezet. 

“Door deze acquisitie worden onze activiteiten in Nederland even groot als die in België", laat Stijn Bijnens, CEO Cegeka Groep, weten.  "Daarnaast is lokale verankering een strategisch middel voor ons om dichtbij onze klanten te staan, met extra aanwezigheid in het noorden en westen van Nederland.”

Voor meer informatie:
Cegeka
T: +32 11 24 00 19
W: www.cegeka.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.