Schouw Informatisering

Avocado Case te bewonderen in Customer Experience Centre Microsoft

Vanaf nu bevindt de Avocado Case van Schouw Informatisering zich in het Customer Experience Centre (CEC) van Microsoft Nederland. Het bedrijf heeft hard gewerkt aan de case en dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Eerder dit jaar wonnen ze met deze case "Microsoft’s Dynamics 365 & Artificial Intelligence contest" en nu hebben ze ook een plekje in het CEC bemachtigd. "Een echte hands-on ervaring die je niet mag missen."

Microsoft’s Customer Experience Centre
De Avocado Case is in het klein nagemaakt in het Customer Experience Centre van Microsoft. Een plek waar bezoekers aan de slag gaan met digitale transformatie en waar ze inspiratie opdoen van verschillende Microsoft-gerelateerde onderwerpen en innovaties. In de hal van het CEC bevindt zich nu een kleine productielijn met avocado’s waar realtime foto’s van worden gemaakt. Door middel van Cognitive Services wordt de kwaliteit gecontroleerd, bepaald en als resultaat in Power BI getoond.

De Avocado Case: Wat levert het op voor foodbedrijven?
Met deze innovatieve software kan gebruik worden gemaakt van de kracht van de cloud om productkwaliteit te verbeteren en bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Een getraind Azure model herkent of avocado’s wel of niet beschadigd zijn. Deze kennis wordt geïntegreerd in Dynamics 365, waardoor er geautomatiseerde, proactieve acties naar klanten en leveranciers gestuurd worden. 

Oneindige mogelijkheden van de cloud
De avocado case zoals deze nu is gepresenteerd, is slechts één van de oneindige mogelijkheden van de Intelligent Cloud. Om er maar een paar te noemen: hoe rijp de avocado is, of er insectensporen aanwezig zijn, de gemiddelde maatvoering in diameter. Er is veel mogelijk en dat zorgt ervoor dat Azure veel te bieden heeft.

Foodware 365 
Het doel van Schouw Informatisering met Foodware 365 is om ervoor te zorgen dat foodbedrijven kunnen groeien met slimme, innovatieve oplossingen, nu en in de toekomst. Het automatiseren van bedrijfsprocessen leidt tot kostenefficiëntie, verbeterde business agility, regelnaleving en focus. 

Voor meer informatie: 
https://www.schouw.org/nl/actueel/actueel/2019/avocado-case-in-cec/ 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven