Nieuwe milieuvriendelijke druivenverpakking

Dayka & Hackett hebben hun nieuwe milieuvriendelijke druivenverpakking Eco-Tote gepresenteerd die vervaardigd is van milieuvriendelijk, composteerbaar kringlooppapier, zo laat het bedrijf weten. 

"Plastic afval is een wereldwijd probleem met desastreuze gevolgen voor het milieu," zegt Brett Burdal, manager business development bij Dayka & Hackett. "Een schoon milieu is van groot belang voor onze tuinbouwsector en daarom willen we met onze verpakking het verschil maken. Door deze nieuwe druivenverpakking te kopen, proef je niet alleen verschil maar maak je ook het verschil. De draagtas is zo ontworpen dat hij recyclebaar en geschikt voor hergebruik is. De tas is bovendien biologisch afbreekbaar. We snappen dat dit verschil niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kan worden maar als bedrijf willen we onze bijdrage leveren aan het bereiken van dit hogere doel."

Volgens Dayka & Hackett werd de Eco-Tote specifiek ontworpen om de aandacht van de consument te trekken. Dankzij de gebogen handvatten is de draagtas zeer geschikt als meeneemverpakking voor druiven. Tijdens testen in diverse omgevingen heeft de draagtas uitstekende resultaten opgeleverd. 

De Eco-Tote zal haar debuut maken in augustus 2019 tijdens het Californische druivenseizoen en het hele jaar door verkrijgbaar zijn. Het uiteindelijke ontwerp is het resultaat van talloze testen en waardevolle terugkoppeling van de retailsector. Binnenkort zal er ook een versie met een vast gewicht uitgerold worden. 

Voor meer informatie:
Brett Burdsal
Dayka & Hackett
Ph: +1 (559) 643-8089
bburdsal@daykahackett.com
www.daykahackett.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven