"Nieuwe gebogen aanvoerband naar aspergeschilmachine heeft capaciteit van 2.400 st/u

Het Duitse Hepro presenteert een compacte, verticale aspergeschilmachine, de Hepro -1800 met een gebogen band op de Interaspa Praxis dit jaar. Met de Hepro -1800 zal de efficiëntie stijgen: van schillen tot kostenefficiëntie door besparing op personeel. Ruth Kundrus van Hepro : "De machine is ontworpen om aan de behoeften van onze Hepro -1800 klanten te voldoen. Deze heeft een nieuwe band met een capaciteit van 2.400 st/u met slechts één bediener en aansluiting op andere verpakkings- en bewerkingsprocessen."


De nieuwe gebogen band, die aanzienlijk kostenbesparend is op personeel.

Met een facelift
Na de ervaringen uit 2018 werden de verdere ontwikkelingen uit 2019 op de markt gebracht. Met een lichte helling in de machines krijgen de stelen de gewenste boven- en ondersnede. Daarnaast worden alle stuks bekeken op kop, midden en omvang, wat dit seizoen erg succesvol is gebleken.

Toepassingen voor groene asperges
De vraag naar groene asperges stijgt gestaag. Hepro nam de suggestie van consumenten ter harte om ook automatisch te schillen en bouwde succesvol een industriële schilmachine voor groene asperges. "Dit is een stap verder in het verbreden van ons assortiment voor onze klanten."Voor meer informatie:
Hepro GmbH 
Jens Frommann
Tel. 05242 – 5797924 
info@hepro-gmbh.de 
www.hepro-gmbh.de 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven