Remmert Dekker Packaging investeert in nieuwe verpakkingsmachine

Door ontwikkelingen op milieugebied blijft de vraag naar kartonnen verpakkingen stijgen. Om kartonnen verpakkingen beter en effectiever te ontwikkelen, is meer zicht en bescherming van de houdbaarheid van de inhoud belangrijker dan ooit. 

Om deze markt nog beter te bedienen, heeft Remmert Dekker Packaging voor de tweede helft van 2019 geïnvesteerd in een nieuwe verpakkingsmachine. Het betreft een machine die folie, pad, papier en labels met grote snelheid en nauwkeurigheid in de verpakking aanbrengt. De machine zal vanaf 1 juli in gebruik worden genomen. 

Een belangrijke innovatie is dat de nieuwe machine ook geschikt is voor het inplakken van pad absorptiemateriaal. Deze toepassing is bijzonder geschikt voor bakjes, trays en punnets voor vruchtgroenten en zachtfruit zoals: blauwe bessen, frambozen, druiven en aardbeien. Het pad materiaal absorbeert vocht en bezit schimmelwerende eigenschappen. Daarnaast biedt het druk- en schokwerende eigenschappen om kwetsbare fruitsoorten zo goed mogelijk te beschermen. Pad absorptiemateriaal is een beproefde en veelgebruikte oplossing voor de bescherming van verpakt zachtfruit. Het pad materiaal kan op elk formaat in schaaltjes, bakjes, trays en punnets van karton worden ingeplakt. Het is beschikbaar in de kleuren rood en zwart. 

Voor meer informatie:
Remmert Dekker Packaging
Knollendammerstraat 159
1531 BD Wormer 
+31 (0) 75 2040 575 
contact@remmertdekker.nl   
www.remmertdekker.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven