Drogestofmeting in 12 seconden met Avocado Quality Meter

Felix Instruments, fabrikant van agrarische meetinstrumenten, zal op 25 juni een gratis webinar en demonstratie geven van de nieuwe F-751 Avocado Quality Meter en de integratie ervan met de FruitMaps-software. Het webinar is voor iedereen toegankelijk maar is met name bedoeld voor telers en verpakkers die nu al gebruik maken van deze meter of die dit in de toekomst van plan zijn.

Om belangstellenden in verschillende tijdzones de gelegenheid te geven het webinar te volgen, vinden er gedurende de dag twee sessies plaats: om 13.00 uur en 1.00 uur.  (GMT)

"Dit is de eerste online workshop voor de Avocado Quality Meter," zegt Scott Trimble, marketingdirecteur bij Felix instruments. "In het webinar zullen we laten zien hoe de Avocado Quality Meter werkt en hoe hij in de praktijk kan worden gebruikt. We geven ook een live demonstratie."

De Avocado Quality Meter, die in januari 2019 op de markt verscheen, stelt telers en verpakkers in staat om het drogestofgehalte van avocado's op een niet-destructieve manier te meten. Het instrument is WiFi-compatibel en kan eenvoudig worden geïntegreerd in de visualisatie-software FruitMaps. Felix Instruments zegt dat het instrument eenvoudig te gebruiken is maar dat telers desondanks vragen kunnen hebben die tijdens het webinar beantwoord zullen worden.  

 

Galen George, van Felix Instruments zal het webinar verzorgen. George is biochemicus en een deskundige op het gebied van voedselveiligheid. "We nodigen iedereen die interesse heeft uit om zich aan te melden voor deze workshop. Felix Instruments heeft al eerder webinars gehouden voor andere producten en deze waren een groot succes," aldus Trimble. 

 

Dag: Dinsdag 25 juni 2019
Tijd: 2 sessies – 15.00 u en 1.00 u GMT
Duur: 1 uur
Kosten: gratis
Inschrijven: Klik hier voor 15.00 uKlik hier voor 1.00 uur.

Voor meer informatie:
Scott Trimble
Felix Instruments
Ph: +1 (360) 833-8835
strimble@felixinstruments.com
www.felixinstruments.com


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven