Croptracker software beheert meer dan 1100 hectare boomgaard

Vorig jaar kondigde Croptracker hun lange termijn samenwerkings- en service-overeenkomst met Mr Appel aan. Ze begonnen in één boomgaard en het team reisde verschillende keren af naar Nieuw-Zeeland om het proces op gang te brengen en de Crop Tracker software te installeren. In februari 2018 nam manager Grant Stevenson de Croptracker voor het eerst bij Mr Apple in gebruik en een jaar later bekeek hij hoe de software een verschil heeft gemaakt. 

De resultaten waren positief in de boomgaard van Grant, maar hoe deed de Croptracker het bij het hele bedrijf? Met 1.250 werknemers en meer dan 1.000 ha aan boomgaarden exporteert Mr Apple jaarlijks meer dan 4 mln dozen appelen, waarmee het bedrijf Nieuw-Zeelands grootste teler, verpakker en handelaar van appelen is. Na een succesvolle introductie van het Croptracker farm management platform op het hele bedrijf aan het begin van 2019 heeft Mr Apple een onderzoek onder 50 managers gehouden om te bepalen hoe Croptracker hun bedrijf geholpen heeft om processen te verbeteren en gefocust te blijven.

De respons was overweldigend positief. 98% van de mensen beschreven Croptracker als 'gemakkelijk in gebruik' en 'beter dan handmatige processen' die in vorige jaren gebruikt werden. Het gebruik van Croptracker heeft processen bij Mr Apple boomgaarden opmerkelijk efficiënter gemaakt met resultaten die een besparing van 250-500 manuur per week laten zien, een gemiddelde van 5-8 uur per week per manager. Tijd wordt bespaard door het gebruik van Croptrackers werknemers-tijds-traceerbaarheidsmodule met een besparing van 10 uur/week in vergelijking met handarbeiders en het stuk-verwerkings-traceersysteem. 

Croptracker maakt toegang tot meer accurate en snellere gegevens mogelijk met 100% respons van gebruikers die het ermee eens zijn dat Croptracker ze snelle data en gemakkelijke toegang tot gegevens verschaft die helpen in de dagelijkse gang van zaken. Grant: "Het is absoluut fantastisch... Croptracker heeft een accuratesse en traceerbaarheid toegevoegd waarover we in het verleden alleen maar konden dromen."

Voor meer informatie:
Taylor Clark
Croptracker
Email: taylor.clark@croptracker.com  
www.croptracker.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven