"Tool maakt kwaliteitsgegevens verzamelen van teler tot klant mogelijk"

"In deze sector die voortdurend in beweging is, is het soms moeilijk om de workflow bij te houden. U wilt uw positie versterken in een tijd dat de vraag naar perfectie toeneemt. Er gaan teveel uren zitten in het registreren van gegevens en informeren van partners, waardoor u amper tijd overhoudt om een totaaloverzicht te creëren. Om deze reden hebben we QC4U ontwikkeld, een innovatieve tool voor kwaliteitscontrole. Door gebruik te maken van onze slimme applicatie, wordt het controleproces aanzienlijk vergemakkelijkt."

"Het programma houdt een eenvoudige werkstroom aan, van inspectie tot rapportage. Met QC4U kunnen alle kwaliteitsgegevens worden verzameld, gedeeld en geanalyseerd."

"Om te beginnen moet er in QC4U een inspectieopdracht aangemaakt worden. De input hiervoor is flexibel, bijvoorbeeld een excel-paklijst. De inspectieparameters kunnen vervolgens aan de hand van de individuele eisen worden ingesteld. Deze richtlijn is in te stellen voor elke container, pallet, product, teler, ras, herkomst, maat, etc. Zodra de opdracht in aangemaakt, stelt QC4U de gebruiker in staat om een kwaliteitsinspectie uit te voeren. Dit kan op ieder moment en zonder papierwerk. Alle resultaten worden op een begrijpelijke manier samengevat. De data-sheets kunnen worden geëxporteerd naar uw eigen opslagsysteem of per email worden verzonden aan alle belanghebbenden."

"QC4U maakt het mogelijk kwaliteitsgegevens te verzamelen van de teler tot aan de eindklant. Daarnaast kunnen alle relevante gegevens worden geselecteerd om consistente en duidelijke rapportages op te stellen voor uzelf en uw handelspartners."

"QC4U kan willekeurige en periodieke statistische analyses en grafieken opmaken door middel van 'Business Intellegence' die toegespitst zijn op uw behoeften. Met QC4U kunt u uw dossiergegevens omzetten in big data, die u een waardevol overzicht bieden van uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten."

"Uw informatie wordt in een cloud opgeslagen en is te allen tijde en vanaf ieder toestel toegankelijk. We garanderen dat uw informatie veilig wordt opgeslagen volgens de Europese regelgeving."

"Volg het voorbeeld van de honderden QC4U-gebruikers die u al voorgingen en vraag een demo aan, zodat u zelf kunt ervaren wat voor verschil QC4U voor uw bedrijf kan maken."

 

Voor meer informatie:
Tania Carolina Brito Castillo
HDG B.V. 
Tel: +31 10 2441414
http://www.hdg.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven