Inzicht dankzij Business Intelligence-dashboard

Diverse klanten van RPO zijn gaan werken met de Business Intelligence tool Qlik. En krijgen meer inzicht door een BI dashboard waarmee analyses en rapportages gemaakt kunnen worden. Andere klanten profiteren van de voordelen van digitale factuurverwerking. Met de toepassing Xtendis worden inkomende facturen digitaal verwerkt. Door middel van een automatische factuurherkenning wordt een factuur digitaal verwerkt in de administratie.


Klik hier voor de uitvergroting

Dit bovenop de zeer uitgebreide functionaliteit van de ERP software. Freshng is een volwaardige AGF applicatie. RPO ontzorgt met een kwalitatieve totaaloplossing en koppelt de commerciële activiteiten aan de financiële administratie. Hierdoor is een apart financieel boekhoudpakket niet meer noodzakelijk.

"Het beschikken over de juiste informatie klinkt vrij eenvoudig, maar onze ervaring leert dat veel bedrijven nog altijd dubbel informatie invoeren. En zodoende niet altijd snel de beschikking hebben over de juiste informatie. Met Freshng worden bedrijfsprocessen vastgelegd, zodat een ieder die daar toegang voor heeft ze via de gewenste manier kan raadplegen en bewerken en de voordelen kan behalen. Inzicht in het hart van de organisatie door de juiste automatisering."

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078 6818688
E: sales@rpo.nl
www.rpo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven