Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inzicht dankzij Business Intelligence-dashboard

Diverse klanten van RPO zijn gaan werken met de Business Intelligence tool Qlik. En krijgen meer inzicht door een BI dashboard waarmee analyses en rapportages gemaakt kunnen worden. Andere klanten profiteren van de voordelen van digitale factuurverwerking. Met de toepassing Xtendis worden inkomende facturen digitaal verwerkt. Door middel van een automatische factuurherkenning wordt een factuur digitaal verwerkt in de administratie.


Klik hier voor de uitvergroting

Dit bovenop de zeer uitgebreide functionaliteit van de ERP software. Freshng is een volwaardige AGF applicatie. RPO ontzorgt met een kwalitatieve totaaloplossing en koppelt de commerciƫle activiteiten aan de financiƫle administratie. Hierdoor is een apart financieel boekhoudpakket niet meer noodzakelijk.

"Het beschikken over de juiste informatie klinkt vrij eenvoudig, maar onze ervaring leert dat veel bedrijven nog altijd dubbel informatie invoeren. En zodoende niet altijd snel de beschikking hebben over de juiste informatie. Met Freshng worden bedrijfsprocessen vastgelegd, zodat een ieder die daar toegang voor heeft ze via de gewenste manier kan raadplegen en bewerken en de voordelen kan behalen. Inzicht in het hart van de organisatie door de juiste automatisering."

Voor meer informatie:
RPO ICT Solutions
Werner Kastelein / Paul van der Es / Wendy Dijkhuizen
T: 078 6818688
E: sales@rpo.nl
www.rpo.nl

Publicatiedatum: